“Vi vil ikke leve under samme tag med mordere”

EU-shot

EU`s aftale med de ukrainske politikere, set med demonstranternes øjne.

Ukraine: Aftalen mellem den ukrainske præsident Viktor Janukovitj og den ukrainske opposition bliver i medierne og i Vesteuropa betegnet som et stort fremskridt, men det er langtfra, at aktivisterne ser på aftalen med samme begejstring.

” For nogle uger siden underskrev oppositionen en aftale med Janukovitj. Prisen for den aftale var 100 døde mennesker. Hvad skal denne aftale mon koste?, spørger en af aktivisterne og politisk kommentator Yaroslav Swatko.

Han mener ikke, at aftalen løser noget som helst, så længe præsident Janukovitj og de ansvarlige for blodsudgydelserne ikke bliver straffet.

“Vi kan ikke leve sammen med mennesker, som gav ordre til at myrde folk, myrde journalister og læger, siger Yaroslav Swatko og tilføjer, at demonstranterne vil blive ved med at demonstrere på Uafhængighedspladsen.

“Maidan bliver frihedens fæstning indtil mordere og deres ledere bliver draget til ansvar og straffet, siger Yaroslav Swatko.

Der vil i den kommende tid blive ført forhandlinger om sammensætningen af den ovargangsregering, som skal føre Ukraine til næste valg. Allerede her kan der ifølge flere af Mr. East`s kilder opstå store uoverensstemmelser. ota

Share This