Ad

Tjetjeniens leder vil ”brække fingre og rive tungen ud” på hans kritikere på sociale medier

Tjetjeniens leder, Ramzan Kadyrov Foto: Kremlin

Rusland: Pas på med at kritisere Tjetjeniens leder Ramzan Kadyrov. Det kan nemlig koste brækkede fingre og tunge der er revet ud. Ramzan Kadyrov har ifølge The Moscow Times truet alle som kritiserer ham på sociale medier med at ”brække deres fingre og rive tungen ud”. Kadyrovs trussel er hovedsageligt adresseret til naborepublikken Dagestan, som Tjetjenien har en territorium uoverensstemmelse med, men gælder per definition alle.

”Hvis I fornærmer mit blod, min race eller mit folk, vil jeg ikke tage det afslappet. Dvs. pas på jeres tunge og fingre, eller jeg vil gennembrække jeres fingre og rive tungen ud. I kender mig godt, jeg holder ord, sagde Kadyrov i en streamet tale på Instagram.

Kadyrov opfordrede under sin tale brugerne til straks at slette alle fornærmede kommentarer, eller vil Tjetjeniens politi ”komme og banke på døren” hos alle, der fornærmer det tjetjenske folk. ota

P.S. Meddelelse fra redaktionen: Denne artikel har til formål at informere vores læsere om, hvad der sker i Øst- og Centraleuropa og er på ingen måde et udtryk for kritik af hverken Tjetjeniens leder eller det tjetjenske folk.