Ad

Tjekkisk præsidentkandidat:Vi må ikke ende som Vesteuropa

MIREK TOPOLANEK FOTO: Hynek Moravec

Tjekkiet: Vesten, som vi har kendt den, eksisterer ikke længere. Vi må ikke ende som Vesten. Det siger tjekkisk præsidentkandidat og landets tidligere premierminister Mirek Topolanek, skriver det tjekkiske medie Parlamentni Listy.

“Det er interessant, at hele Europa kæmper for kvindernes rettigheder, men på samme tid tolererer at der i no-go zoner hersker sharia-lovgivning. Den siger, at kvinder skal være tildækket, at kvinder ikke har samme rettigheder som mænd osv. Vi ved, at der i Europa er 500.000 dokumenterede sager af kvinde-omskæring eller ægteskaber med børn. Dvs. at man på den ene side proklamerer lighed, men på samme tid, i multikulturalismens tegn, træder på denne lighed. Multikulturalisme er en altødelæggende ideologi, som bringer os i denne sværtløselig problemstilling. Vi er ved at skære grenen af vores traditioner, vi sidder på. I nogle lande bliver det ganske svært at rette op på, da man her tolererer en duallov. At nogle lande har resigneret i at beskytte deres værdier, betyder ikke, at vi også skal resignere, siger Mirek Topolanek.

Mirek Topolanek ønsker at sidestille politisk islam med nazisme og kommunisme og forbyde den ved lov.

“Det grundlæggende ved vores retsprincipper er lighed. Islam anerkender ikke lighed mellem køn, religioner eller respekterer menneskerettighederne og er dermed i strid med vores lovgivning, siger han og peger på Sverige, som et skrækeksempel for Tjekkiet.

“Situationen i Sverige viser, hvad der kan ske i løbet af blot 20 år, siger Mirek Topolanek. ota