Skripal får afslag på visum til Storbritannien, henvender sig til Theresa May

Illustrationsfoto: US Army

Rusland: Viktoria Skripal som er i familie med den dobbelte russiske dobbeltagent Sergej Skripal og hans datter, som blev forsøgt myrdet i Salisbury, har ifølge den russiske nyhedskanal RT fået afslag på sin visumansøgning til Storbritannien. Viktoria Skripal har ifølge RT nu henvendt sig direkte til den britiske premierminister Theresa May.

Viktoria Skripal ønsker at rejse til Storbritannien for at kunne besøge Sergej Skripal og hans datter Julija på hospitalet.

”Jeg ønsker at mødes med dem, så jeg kan fortælle vores mormor, hvordan hendes søn og barnebarn har det, siger Viktoria Skripal.

Afslaget på britisk visum er ifølge RT begrundet med, at ansøgningen ikke opfylder reglerne.

”Jeg håber, at I ikke vil forsøge at skille mig fra mine elskede ved hjælp af bureaukratiske løgne. Jeg opfordrer Storbritannien og Dem personligt til at genoverveje min visumansøgning, skriver Viktorija Skripal angiveligt i brevet til May. ota

Share This