Russisk politiker klar til duel på pistoler i Ukraine

Rusland/Ukraine: Medlem af det russiske Føderationsråd Igor Morozov har takket ja til invitation fra det ukrainske parlamentsmedlem Boryslav Bereza, som inviterer Morozov til Kijev, hvor de to politikere skal udkæmpe en duel på pistoler. Morozov siger til den russiske radiostation Govorit Moskva, at han er klar til at rejse til Kijev.

Igor Morozov siger til radiostationen, at såfremt ledelsen af Føderationsrådet, det ene kammer i det russiske parlament, vil være imod at han rejser til Kijev, vil han foreslå et tredje land, hvor duellen kan gennemføres. 

Problemerne mellem de to politikere opstod ved torsdagens møde i Europarådets Parlamentariske Forsamling (PACE), hvor Boryslav Bereza angiveligt havde blokeret en russisk journalist fra at have mulighed for at stille spørgsmål til det ukrainske parlaments næstformand (næst-chair eller næstforkvinde) Irina Herastjenko.

Efterfølgende blev Bereza inviteret til duel af Morozov, som har opfordret ham til at vælge sted, tid og våben. Bereza besvarede Morozovs udfordring med, at han vil vente på Morozov 4. februar klokken 12 ved det ukrainske parlament i Kijev. ota

Share This