Russisk motorcykelklub på vej i gennem Europa

 

The Night Wolves  Foto: volganet.ru

The Night Wolves Foto: volganet.ru

Rusland: Den russiske motorcykelklub Notjnije Volki – The Night Wolves, som åbent støtter den russiske intervention i Østukraine og den russiske annektering af den ukrainske halvø Krim, vil køre til Berlin i kottage kørsel . Det skriver Belsat.eu SE EN VIDEO MED THE NIGHT WOLVES.

Klubben har planer om at gennemføre turen mellem 25 april til 9. maj med følgende rute: Moskva, Minsk, Brest, Wroclaw, Brno, Bratislava, Wien, München, Prag, Karlshorst og Berlin, hvor de den 9. maj vil lægge blomster ved de sovjetiske soldaters mindesmærker.

Motorcykelklubens planlagte tur vækker protester, og i Poland er der planlagt en blokade ved grænsen.

”Ligegyldigt hvor The Night Wolves viser sig, opstår der russisk aggression. De var på Krim endda før Rusland annekterede det. De var i Donbas og nu støtter de mord og overfald i byer okkuperet af Rusland. Er deres tur i gennem Polen en advarsel for Polen eller er det en begyndelse af en russisk aggression?, står der i et spørgsmål på en Facebook side imod klubbens tur i gennem polsk territorium.

”Vi er ligeglade, om nogen kan lide det eller ej. Vi er ikke en 100 dollars sedel, som alle skal være glade for, vores planer holder vi fast ved. Vi har en overbevisning, heriblandt den store sejr, og den russiske historie, siger leder af motorcykelklubben, Alexander Zaldostanov, en nær ven af den russiske præsident Vladimir Putin. ota

https://youtu.be/94e8-3S-HoY

Share This