Russer rejser sag mod Apple, hans iPhone har gjort ham homoseksuel

Rusland: En russisk domstol har fået en sag, rejst af den russiske borger D.Razumilov. Han anklager Apple for, at hans iPhone har gjort ham homoseksuel. Russeren forlanger en erstatning på en million rubler (omkring 100.000 kroner), skriver BBC som henviser til russiske medier.

D. Razumilov installerede en app fra Apple for virtual valuta og bestilte bitcoins, men i stedet for bitcoins fik 69 GayCoins, en kryptovaluta for medlemmer LGBT kommunitet. Sammen med modtagelsen fik han en besked med teksten: Døm ikke noget som du ikke har prøvet.

Det mente D Razumilov var rigtigt og prøvede derfor at være seksuelt sammen med en mand. 

“I dag har jeg en fast partner, men ved ikke, hvordan jeg skal forklare det til mine forældre, siger D.Razumilov, som mener, at Apple “har manipuleret ham til at ende som homoseksuel”.

Hans nye tilværelse som homoseksuel har ifølge ham givet ham moralske og mentale problemer, som D. Razumilov mener, at han skal have erstatning for. Sagen bliver behandlet 17.oktober og ifølge D. Razumilov advokat er det Apple, der har et ansvar for apps solgt i Apple Store. ota

Share This