Ad

Polske nationalister i Wroclaw: Storpolen falder ikke ned fra himlen

Demonstration i Wroclaw Foto: Youtube

Polen: Ultranationalisternes march i Warszawa lørdag var ikke den eneste ultranationalist-demonstration der foregik i Polen. I Wroclaw samledes omkring 2.000 mennesker ved en march anført af tidligere præst Jacek Miedlar og Piotr Rybak, dømt for sidste års afbrænding af en jødedukke, og også her blev der ifølge TU Wroclaw ikke sparet på antisemitiske og xenofobe taler.

“Storpolen falder ikke ned fra himlen. Vær skånselsløs, vær radikal i kampen mod det onde, mod løgne, uretfærdighed, lovløshed, manglende retssikkerhed, banderisme, talmudisme. Hvis vi er stærke i ånden, stærke i Gud, stærke i retfærdighed, stærke i sandhed, vinder vi denne krig og ingen jødiske eller marxistiske horde vil kunne sænke vores flag eller vil træde på Jesu kors, sagde Jacek Miedlar angiveligt til de fremmødte på torvet i Wroclaw.

Han rettede endvidere et angreb på de vesteuropæiske lande og den seneste dom i Frankrig, som ønsker at fjerne et kristent kors fra et monument for Johannes Paul II i Ploërmel i Bretagne. ota