Ad

Polsk avis: Svenskere flygter fra multikulturalisme til Polen

Rinkeby, et af de belastede områder i Sverige Foto: Wikimedia

Polen: Svenskere flygter fra migranternes aggression og multikulturalisme til Polen. Hvert år flytter flere hundreder svenskere til Polen, i 2019 foreløbigt 2.500, skriver den polske højreorienterede avis Nasz Dziennik.

Ifølge avisen er der i Sverige omkring 80 byområder domineret af islamister, hvor det er sharia lovgivning, der hersker.

”Politiet kommer der ikke, ambulancer tør ikke at køre til. Det er svært at leve i byer, hvor det er umuligt at gå ud af huset efter mørkets frembrud, hvor børn ikke kan lege i haven og hvor alt ser ud som om landet er på randen af en borgerkrig, jeg er træt af det, citerer avisen en svensker ved navnet Patrick Lundin.

”Områder med mord, kriminalitet, voldtægt, frygt og sharia. Det er multikulturalismens konsekvenser. Svenskere flygter fra deres land for at finde fred og normale tilstande i Polen. Det er ikke så længe siden, at Borgerplatformen (det største oppositions- og tidligere regerende parti) ville tage imod migranter i store antal – forfærdeligt, skriver europolitiker for PiS Beata Mazurek. ota