Polens miljøminister: Satanister skyld i balladen omkring træfældning i urskov

Bialowieza Nationalpark Foto: Wikimedia

Polen: Polens miljøminister Jan Szyszko er overbevist om, at det satanister der står bag problemerne omkring Den Europæiske Domstols foreløbige afgørelse, som opfordrer Polen øjeblikkeligt at stoppe træfældning i Bialowieza urskov. Det skriver Radio Tok FM.

Polens miljøminister var selv forhindret i deltage i en konference i det østlige Polen onsdag, men sendte viceminister Slawomir Mazurek, som læste hans budskab på konferencen.

‘Vi kan ikke tillade at blive behandlet som den største trussel for naturressourcer, og at den eneste form for beskyttelse af naturen er et forbud mod træfældning eller et forbud mod at dræbe dyr. Det er en idé skabt af satanistbevægelser, samt til folk med store hjerter, men minimal videnskabelig viden, læste Slawomir Mazurek op af miljøministerens budskab.

Ifølge Radio Tok FM fortalte derudover præsten Andrzej Guz, som deltog ved samme konference at ”økologi er en radikal form for kommunisme, der ligesom kønideologi passer ind i den ​​nymarxistiske tankegang”. ota

Share This