Polens indenrigsminister: Vesteuropa bukket under for multikulturalisme og politisk korrekthed

Terrorangreb I Manchester Foto: Katie Chan

Polen: Terrorangreb udført af muslimske terrorister i Vesteuropa er en kendsgerning, og ingen pludselig hændelse. Vesteuropa er i identitetskrise og ved at bukke under for multikulturalisme og politisk korrekthed og betaler nu en stor pris for at fjerne sig fra den europæiske civilisations og kristendommens rødder. Det sagde Polens indenrigsminister Mariusz Błaszczak i reaktion på det seneste terrorangreb i London, skriver den polske dagblad Dziennik.

Han betegner de vesteuropæiske landes forsøg på at tvinge Polen til at tage imod flygtninge via de obligatoriske flygtningekvoter, som uacceptabel, og noget som Polens regering aldrig vil acceptere. At tage imod flygtninge vil ifølge Mariusz Błaszczak betyde, at Polen kunne blive ramt af samme problemer.

“Vi vil styrke bevogtningen af den polske grænse, og også hjælpe vores partnere i EU. Vi tager afsted fra den tragiske beslutning om at åbne grænserne, siger han.

Der er ifølge ministeren kun en vej. EU skal ændre sin migrationspolitik og lukke grænserne for tilstrømningen af ​​muslimske indvandrere fra Nordafrika og Mellemøsten. ota

Share This