Nyuddannede russiske hemmelige agenter afslører sig selv på sociale medier

De fremtidige spioner, måske Foto: Youtube

De fremtidige spioner, måske Foto: Youtube

Rusland(VIDEO): Det er ikke alle afsluttede udannelser man kan flashe på Facebook eller Youtube. For en nyuddannet spion kan det endda betyde afslutning på karrieren, før den over hovedet er begyndt. Det erfarer 50 nyuddannede russiske hemmelige agenter, som offentliggjorde en video af sig selv på internettet efter en afsluttet uddannelse hos den russiske efterretningstjeneste FSB.

Videoen, hvor gruppen kører rundt i Moskva i store firehjulstrækkere og optræder i et gruppebillede, hvor man kan se de nyuddannedes identitet, blev postet og vist på især russiske sociale medier. Det er foreløbigt uklart, hvorvidt de nybagte hemmelige agenter får mulighed for at bruge sin uddannelse og arbejde i efterretningstjenesten. FSB meddeler, at organisationen er i gang med en undersøgelse. En pensioneret generalmajor fra FSB, Alexander Michailov er dog ikke I tvivl om, hvad han mener om hele situation.

“Det er forræderi af deres fremtidige tjeneste. Halvdelen af dem burde fyres, mens den anden halvdel skal have en alvorlig advarsel, siger han til REN TV. ota

Share This