Ad

Mr.East Forlag udgiver sin første lydbog

På den anden side af jerntæppet på Københavns Hovedbibliotek

Mr.East Forlags seneste udgivelse, bogen På den anden side af jerntæppet, udkommer i næste uge også som en lydbog. Bogen er skrevet af Mr.Easts chefredaktør Ota Tiefenböck og er indtalt af den erfarne radio- og tv journalist, samt indtaler af en lang række lydbøger Erik Hugh Weir.

På den anden side af jerntæppet udkom i september, lidt senere som en e-bog og kan altså fra næste uge også købes som en lydbog hos alle landets boghandlere, via diverse tjenester på nettet og naturligvis også lånes på landets biblioteker.

Bogen På den anden side af jerntæppet har fået en del opmærksomhed i flere danske medier og kun fået positive anmeldelser.

“Det er en stor fornøjelse at høre om Ota Tiefenböcks oplevelser i det “socialistiske” Tjekkoslovakiet. Man kan kun beundre og knuselske hverdagens helte i det gamle Østeuropa for deres opfindsomhed og utrolige evne til at leve og overleve i et absurd system, skriver Poul Flou Pedersen i en lektørudtalelse for DBC.

“Den er en lille guld­grube af oplysninger om livet bag Jern­tæppet, skriver Adam Holm i Weekendavisen.

“Gennem sin egen og familiens personlige historie sætter han på levende og lettilgængelig måde den samfundsmæssige virkelighed i perspektiv, skriver Egon Kjøller i Nordjyske.

“Erindringerne er holdt i en åben, forstandig og ræsonnerende stil. Tiefenböck føjer sin egen lille historie ind i den store historie, som han derpå kommenterer krast og kærligt, skriver Kristian Østergaard i Kristeligt Dagblad.

“…….netop derfor bør Ota Tiefenböcks bog få mange læsere, unge og ældre, herunder ikke mindst politikere og lærere, så disse erfarer noget unikt om, hvad kreativitet er for en utæmmelig størrelse. Den, kreativiteten, trivedes nemlig trods al vores liberale selvforherligelse også på den anden side af Jerntæppet, ja, af og til synes den sågar at have haft bedre kår dér, fordi den bestandigt måtte aktivere fantasien for at trodse systemet, skriver Peter Tudvad i en anmeldelse på Mr.East.

Har du endnu ikke læst bogen? Køb den hos landets boghandlere eller lån den på et af landets biblioteker eller streamingtjenester. 

Tagged with