Lukasjenko leverer poetisk hyldest til hviderussiske skønheder

Miss Hviderusland i 2008, Volha Khizhynkova Foto: Rosengurtt

Miss Hviderusland i 2008, Volha Khizhynkova Foto: Rosengurtt

Hviderusland: Den hviderussiske præsident Alexander Lukasjenko tog poetiske ord i brug, da han søndag overværede finalen af den nationale skønhedskonkurrence Miss Hviderusland 2016 i Minsk.

“I dag vil vi krone den smukkeste hviderussiske pige, som sammen med hviderussiske atleter og kulturpersonligheder vil forme et billede af vores land. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg kom her for at vise respekt for vores vidunderlige kvinder. Det er en mulighed for at sige, at vi elsker dem. Vores kvinder er perlerne i halskæden af ​​den hviderussiske nation, sagde Alexander Lukasjenko og fortsatte:

“De er vores tids vidunderlige heltinder, som forherliger Hviderusland med deres bemærkelsesværdige resultater i sport kunst, videnskab, medicin og andre områder.

“Finalisterne i 10. Miss Hviderusland skønhedskonkurrence legemliggør de bedste sider af den unge generation og harmonisk kombinerer visuel appel med indvendig åndelig skønhed. Jeg håber, at deltagelsen i denne konkurrence vil være et himmelsk springbræt til succes i livet, jeg håber, at finalisternes talent vil blive efterspurgt i tv-branchen, kunst og andre områder, sagde Alexander Lukasjenko ved konkurrencen. ota

Share This