Krimtatarernes leder indtager danske medier

Mustafa Jemilev i DR2 Foto: Emine Dzheppar

 

Danmark: Mr. East Forlags seneste udgivelse “Mustafa Jemilev og Krims forfulgte” har fået en stor opmærksomhed i de fleste danske medier. Krimtatarernes leder Mustafa Jemilev var i denne uge

Omslag: Nana Andrea Tiefenböck

i København på invitation af Mr.East Forlag for at præsentere bogen, og den chance benyttede flere danske medier til interviews med ham.

P1 Orientering, DR2 Dagen, Radio 24syv og aviserne Berlingske og Weekendavisen har alle interviewet bogens hovedperson og har bragt indslag eller artikler om krimtatarerne og deres leder.

“Mustafa Jemilev og Krims forfulgte” er skrevet af journalist og Mr.Easts chefredaktør Ota Tiefenböck og er Mr. East Forlags anden udgivelse. Ota Tiefenböck, beskriver i bogen Mustafa Jemilevs kamp for krimtatarernes rettigheder og krimtatarernes situation efter Ruslands annektering af krimtatarernes hjemland.

Mustafa Jemilevs besøg i Danmark blev også bemærket i Ukraine, hvor flere medier, herunder Ukrajinskaja Pravda, har bragt artikler om udgivelsen i Danmark.

Bogen koster 149 kroner og kan købes hos alle landets boghandlere eller ved direkte henvendelse til Mr. East.

Mr.Easts første udgivelse var Den Ukrainske Dagbog af Andrej Kurkov og også dengang blev bogen eksponeret ved interviews med Andrej Kurkov i de fleste medier herhjemme.  ota

Share This