Ad

Hvad vil du sige til en Škoda SUV til 70.000 kr? OBS! Kræver flygtning til udlandet.

Foto: Skoda Auto

Tjekkiet: Škoda Kushaq bliver i marts lanceret på det indiske marked, hvor bilen bliver solgt til 9.850 euro, eller det der svarer til ca. 70.000 kroner. Kushaqs navn kommer fra sanskrit og betyder hersker.

Ikke uden grund mener motorjournalister, som har kigget på bilen. Škoda har nemlig ikke sparet på noget. Bilen har alt det udstyr, der kendetegner Škoda biler på de europæiske markeder, og det formodes at være Škodas vigtigste trumfkort på det indiske marked.

Foto: Skoda Auto

Škoda lancerer således en ny offensiv på det indiske milliardmarked efter mislykkede forsøg på at samarbejde med Suzuki og senere med Tata Motors.

Škoda Kushaq vil i Indien bliver udbudt med to typer motorer – 3-cylindret 1.0 TSI og 4-cylindret 1,5 TSI. Ud over den manuelle 6-trins gearkasse er en 6-trins automatgearkasse.

De fleste europæere vil formentlig ikke foragte et sådant tilbud, men vi kan glemme alt om den prisklasse. Kushaq bliver fremstillet i Indien ved hjælp af komponenterne fra lokale leverandører (95%). Det er blandt andet hemmeligheden bag bilens lave pris. ota

Tagged with