Formel 1 boss roser Putin

Undreskrivelse af aftale om Grand Prix i Rusland Foto: http://premier.gov.ru

Undreskrivelse af aftale om Grand Prix i Rusland Foto: http://premier.gov.ru

Formel 1 præsidenten Bernie Ecclestone havde kun gode ting at sige om Ruslands præsident Vladimir Putin, da de to mødtes ved Formel 1 Grand Prixet i den russiske by Sotji

Af Toke Møller Theilade

Rusland: 1. maj blev der kørt Formel 1 Grand Prix i den russiske by Sotji. I den forbindelse blev præsidenten for Formel 1 spurgt til hans holdning om Vladimir Putin, og om hvilke politikere han kunne sammenlignes med.

”I øjeblikket er der ingen,” svarede Ecclestone, der tilføjede, at man historisk set kunne sammenligne Putin med den tidligere engelske premierminister Winston Churchill.

”Han [Putin red.] vil gå over i historien som en stor statsmand,” afsluttede Ecclestone.

Grand prixet i Sotji blev i første gang afholdt i 2014, og Ecclestone havde også dengang kun gode ting at sige om byen, der også afholdte vinter-OL i 2014.

”Det for mig ud til, at en der sker en masse positive ting i Sotji. Rigtig positive ting sker her, og jeg har ingen klager over løbet.”

Løbet blev vundet af tyskeren Nico Rosberg. Danske Kevin Magnussen sluttede på syvende pladsen, imens hjemmebanefavoritten Daniil Kvyat sluttede som nummer 15.

Share This