Fico skælder ud på europæiske socialister, de vil kun tale om homoseksuelle og muslimer

Slovakiets premierminister Robert Fico Foto: MGlen

Slovakiets premierminister Robert Fico Foto: MGlen

Slovakiet: Den slovakiske premierminister talte i Europa Parlamentet ved et møde for De Europæiske Socialdemokrater (PES), og hans tale fik angiveligt følelser i kog hos nogle af deltagerne, skriver Robert Fico på sin Facebook profil.

“Jeg følte mig som den største skurk, de spurgte mig aldrig om andet end to emner: homoseksuelle og muslimer. Ingen har spurgt mig om, hvordan folk i Slovakiet har det, hvad er deres livsbetingelser, hvilke problemer vi har, siger Fico.

Robert Fico nævnte ligeledes de obligatoriske flygtningekvoter og den såkaldte mangel på solidaritet de centraleuropæiske lande bliver kritiseret for.

“Vi taler meget om solidaritet, men solidaritet er ikke kun om vi, Tjekkiet, Polen og Ungarn siger ja til flygtningekvoter. Det er ikke en definition af solidaritet. Solidaritet handler også om andre ting, bland andet om at opfylde Maastricht kriterierne og her kunne jeg godt tænke mig, at de store lande, som hele tiden belærer os, havde de samme resultater og tilgang som vi har, siger Fico. ota

Share This