FCK-emne vinder fornem pris

FCK-emne vinder fornem pris

Andreas Granqvist i kamp for FC Krasnodar. Foto: Екатерина Лаут

I gennem hele sommeren jagtede FC København den svenske landsholdsspiller Andreas Granqvist uden held. Nu har forsvarsspilleren så vundet en fornem pris i Rusland for sine præstationer. 

Af Toke Theilade

FC Københavns manager Ståle Solbakken indrømme for nyligt, at han havde arbejdet hårdt på at lokke Andreas Granqvist til klubben. Den svenske centerforsvarer ville have været en kærkommen forstærkning til FCK efter, at de solgte Mathias Jørgensen til Huddersfield og mistede Erik Johansson til en slem skade. I sidste ende var Granqvist dog for dyr i løn til FCK, der i stedet hentede upåagtede Denis Vavro i slovakiske MSK Zilina.

Dette er de nok meget glade for i Granqvists russiske klub FC Krasnodar, for svenskeren har været fuldstændig fantastisk indtil videre i denne sæson. Den 32-årige forsvarsspiller har spillet fast for Krasnodar lige siden, at han ankom tilbage 2013, og han er i dag anfører for klubben.

I august gjorde han det så godt, at Krasnodars fans i går kårede ham til klubbens bedste i den forgangne måned. Granqvist vandt afstemningen på klubbens hjemmeside ganske overbevise, da han fik hele 24 procent af stemmerne.

Granqvist har fået fuld tid i samtlige af FC Krasnodars otte ligakampe i denne sæson. Deres  næste opgave er en udekamp imod FC Ufa.

Share This